Hopea korun huolto

25.0045.00

Kun ylläpidät korua puhdistamalla sitä säännöllisesti ja huollattamalla, pääset nauttimaan siitä kaikkein eniten. Samalla ylläpidät korun arvoa. Tammen koruja voit huollattaa, korjauttaa tai muokata tehtaallamme, jolloin korusta saadaan kuin uusi. Korun huollon tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa. Valitsemalla hopeakorun puhdistuksen, koru puhdistetaan ja kiillotetaan uuden veroiseksi. Otamme yhteyttä sinuun mikäli havaitsemme korussa muuta huolettavaa.

Ostettuasi korun huollon verkkokaupastamme, saat meiltä ohjeet tuotteen postittamiseksi tehtaalle. Huollettu koru toimitetaan sinulle takaisin huollosta noin 2-4 päivän sisällä.

Postituskulut 14,90 € korun lähettämiseen meille ja takaisin tehtaalta sinulle veloitetaan erikseen.

Mikäli korusi kaipaavat mahdollisesti myös korjaustoimenpiteitä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai huoltokysely-lomakkeella.

Valitse tästä valikosta korun tyyppi, millaisen korun huollon tilaat:

 

 

Käsiteltyämme tilauksesi, ilmoitamme sähköpostitse miten voit toimittaa korun meille huoltoon.

Huollettu koru toimitetaan pääsääntöisesti takaisin 2-4 työpäivän sisällä.

 

Tuotetunnus (SKU): Koruhuolto-1 Osasto:
Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Kun haluat kysyä lisää korun huoltamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai täyttää valmis huoltokysely-lomake.
Voit lähettää meille kerrallaan myös useampia koruja. Valitse silloin verkkokaupasta kohta KORUN HUOLTO TARJOUKSEN MUKAAN.

Lisätiedot

Korun huolto

Hopea kalvosinnappi pari (35€), Hopea kaulakoru (useammasta palasta koostuva) (45€), Hopea korvakorut (25€), Hopea ranneketju (25€), Hopea rannekoru (kova, saranallinen tai useammasta palasta koostuva) (45€), Hopea riipus ja irto ketju (35€), Hopea rintaneula (35€), Hopea solmiopidin (35€), Hopea sormus (25€)