wild fingering with love tunnel fucking.website
free xxx
sextop yaela vonk and kyla.

Käyttöehdot

Tammijewellery.com -verkkokaupan käyttäjäsopimus

1. Sopimuksen osapuolet

Tämä sopimus sisältää Tammen Koru Oy:n (Palvelun tarjoaja) ylläpitämän tammijewellery.com -verkkopalvelun (Palvelu) käyttöä koskevat ehdot. Käyttäessään Palvelua, ostaessaan tuotteita Palvelusta tai rekisteröityessään Palveluun Käyttäjä hyväksyy tästä sopimuksesta ilmenevät ehdot ja sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja.

Palvelun tarjoajan yhteystiedot:
Tammen Koru Oy / tammijewellery.com –verkkopalvelu, Y-tunnus 1669917-8

Käyttöoikeus

2.1. Yksityiset kuluttajat
Palvelu on tarkoitettu Suomessa asuville yksityisille kuluttajille.
2.2. Yritykset
Myös yritykset voivat käyttää Palvelua. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.
2.3. Palvelun sisällön kaikki oikeudet kuuluvat Palveluntarjoajalle.

Rekisteröityminen

3.1. Käyttäjä voi rekisteröityä Palvelun käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen ja valitsemalla itselleen käyttäjätunnuksen sekä salasanan. Käyttäjä voi tilata tuotteita myös rekisteröitymättä.
3.2. Tilaamalla tuotteita Käyttäjä vakuuttaa tutustuneensa näihin ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä.
3.3. Rekisteröityminen on maksutonta.

Käyttäjän vastuut ja velvollisuudet

4. Käyttäjä vastaa kaikista hänen käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tehdyistä tilauksista. Käyttäjä on vastuussa käyttäjätunnuksensa ja salasanansa salassapidosta.

Henkilötietojen kerääminen ja käyttö

5.1. Palveluntarjoaja vastaa käyttäjän antamien tietojen Euroopan Unionin tietosuojalain mukaisesta käsittelystä. Lue tietosuojaselosteemme.

Tilaaminen

6.1. Palvelusta tilattaessa sitova kauppasopimus syntyy, kun Palvelun tarjoaja lähettää Käyttäjälle tilausvahvistuksen, jossa tuotteen saatavuus ja toimitusaika vahvistetaan.
6.2. Palvelun tarjoaja voi pidättää oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

Tuotteiden hinnat

7.1 Tuotteen hinta on Palvelun sivulla tuotetietojen yhteydessä tilaushetkellä näkyvä hinta.
7.2 Hintaan lisätään toimituskulut. Maksu on tilauskohtainen ellei toisin mainita. Toimitamme kaikki yli 100 euron tilaukset veloituksetta postipakettina Suomeen. Muille tilauksille toimitusmaksu Suomessa on postitoimipaikkaan tilattaessa 6,50 €/tilaus ja perille kuljetetut paketit tilauksen suuruudesta riippumatta 12,50 € / tilaus. Joidenkin tuotteiden kohdalla kuljetus on ilmainen. Kulloinenkin toimitusmaksu ilmenee Palvelussa ennen tilauksen suorittamista.
7.3 Palvelussa hinnat ja kuljetuskustannukset ilmoitetaan Käyttäjälle euroissa (EUR).
7.4 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maihin ilmoitetut hinnat sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.
7.5 Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

Toimitus

8.1. Palvelun tarjoaja toimittaa myymänsä tuotteet Käyttäjälle kolmannen osapuolen kanssa tekemänsä kuljetussopimuksen perusteella.
8.2. Kuljetuskustannukset lisätään tilauksen hintaan. Kunkin tilauksen kuljetuskustannukset ilmenevät Palvelun Ostoskori-osiossa.
8.3. Tuotteiden toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti. Voimassa olevat toimitustavat ja toimitusajat ilmenevät kulloinkin Palvelusta. Loma-ajat ja juhlapyhät saattavat aiheuttaa viivästystä toimitusaikoihin.
8.4. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.
8.5. Palvelun tarjoaja varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä.
8.6. Palveluntarjoaja vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumista kuljetuksen aikana.

Palautus

Ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme jos asiasi koskee palautusta tai reklamaatiota

9.1. Kuluttajalla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tilauksensa ilmoittamalla siitä Palvelun tarjoajalle kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun tammijewellery@tammenkoru.fi. Palautusoikeus ei koske tuotteita, joita on muunneltu Kuluttajan toiveiden mukaisesti tai jotka valmistettu mittatilaustyönä.
9.2. Palautuksen ehtona on, että
1) tilaus on peruutettu myyntiehtojen mukaisesti ilmoittamalla siitä Tammi Jewellery asiakaspalveluun viimeistään 30 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta,
2) tuote on käyttämätön,
3) tuote on siinä kunnossa, jossa ostaja sen vastaanotti ja kaikki tuotteeseen kuuluvat osat ovat tallella ja
4) tuote on pakattu alkuperäiseen pakkaukseensa tai vastaavalla tavalla.
5. ) Tuotteen yhteyteen tulee liittää palautuslomake täytettynä, jossa pyydetään asiakkaalta mm maksunpalauttamiseen liittyen tilitiedot jonne maksu palautetaan. Palautuslomake toimitetaan asiakkaalle asiakaspalvelusta, kun asiakas on ottanut ensin sähköpostitse, puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella yhteyttä pyytääkseen sitä tuotteen palauttamista varten. Samalla asiakkaalle ilmoitetaan palautustunnus ja palautuksen toimitustapa.

Jos olet vastaanottanut viallisen tai väärän tuotteen, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme Asiakaspalvelu.

Kun kyseessä on viallinen tai väärä tuote, huomioimme uuden tilauksen lähetyskulut hyvityssummassa. Tammi Jewellery pyrkii tekemään suorituksen reklamoidusta tai palautetusta tuotteesta kolmenkymmenen (30) päivän kuluessa päivästä, jona se on vastaanottanut reklamaation tai palautuksen kohteena olevan tuotteen. Suoritus voi viipyä tästä pidempään reklamaation luonteesta riippuen. Mikäli reklamaation johdosta palautettu tuote ei ole sovellettavan kuluttajansuojalainsäädännön mukaisesti virheellinen, Marimekko voi hylätä reklamaation ja asiakkaalta voidaan tällöin periä tuotteen palautuksesta asiakkaalle aiheutuvat kuljetuskulut.

Maksutavat

Verkkokaupassa voidaan maksaa kaikkien suomalaisten pankkien verkkopankkitunnuksilla, Visa, Visa Electron, Mastercard –luottokorteilla sekä Pivo-, MobilePay-, MasterPass –mobiilimaksutavoilla. Maksupalvelut välittää Checkout Finland Oy (2196606-6) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Checkout Finland Oy näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Checkout Finland Oy:llä on maksulaitoksen toimilupa ja se on OP:n omistama.

Checkout Finland Oy
Eteläpuisto 2 C
33200 Tampere
Y-tunnus 2196606-6
OVT-tunnus 003721966066

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Muutokset

10.1. Palveluntarjoaja pidättää itselleen oikeuden tehdä milloin tahansa muutoksia Palvelussa.
10.2. Palveluntarjoaja voi myös muuttaa tämän sopimuksen ehtoja ilmoittamalla siitä Palvelun välityksellä Käyttäjälle. Käyttäjä hyväksyy tehdyt muutokset käyttämällä palvelua.

11. Riitojen ratkaisu

Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa Suomen lainsäädännön mukaan

additional reading tokyo hot busty aubrey kate on massage table. european babe gets licked. phim heo angelina valentine tattooed vixen. http://desigirlsfuckvidz.com