Kultaisen korun huolto

10.0075.00

Kun ylläpidät korua puhdistamalla sitä säännöllisesti ja huollattamalla, pääset nauttimaan siitä kaikkein eniten. Samalla ylläpidät korun arvoa. Tammen koruja voit huollattaa, korjauttaa tai muokata tehtaallamme, jolloin korusta saadaan kuin uusi. Korun huollon tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa. Valitsemalla kultaisen korun huollon, koru puhdistetaan ja kiillotetaan uuden veroiseksi. Valkokultainen koru voidaan lisäksi rhodinoida. Otamme yhteyttä sinuun mikäli havaitsemme korussa muuta huolettavaa.

Ostettuasi korun huollon verkkokaupastamme, saat meiltä ohjeet tuotteen postittamiseksi tehtaalle. Huollettu koru toimitetaan sinulle takaisin huollosta noin 2-4 päivän sisällä.

Postituskulut 14,90 € korun lähettämiseen meille ja takaisin tehtaalta sinulle veloitetaan erikseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää korun huollosta, tai haluat saada tarjouksen muista huoltotoimenpiteistä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai huoltokysely-lomakkeella.

Tästä valikosta voit suoraan valita oikean korun tyypin, millaisen korun huollon tilaat:

Tuotetunnus (SKU): Koruhuolto-1-1-1 Osasto:
Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Kun haluat kysyä lisää korun huoltamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai täyttää valmis huoltokysely-lomake.
Voit lähettää meille kerrallaan myös useampia koruja. Valitse silloin verkkokaupasta kohta KORUN HUOLTO TARJOUKSEN MUKAAN.

Lisätiedot

Kultaisen korun huolto

Kelta- tai punakultainen riipus (25 €), Kelta- tai punakultainen rannekoru (35 €), Kelta- tai punakultainen korvakoru pari (35 €), Kelta- tai punakultainen kaulakoru (koostuu useammasta palasta) (45 €), Kelta- tai punakultainen rintaneula (35 €), Kelta- tai punakultaiset kalvosinnapit (35 €), Kelta- tai punakultainen solmiopidin (35 €), Kelta- tai punakultainen ketju (ei sisällä lukon lisäksi ketjuun kiinnitettyjä osia) (10 €), Valkokultaisen riipuksen huolto ja rhodinointi (35 €), Valkokultaisen rannekorun huolto ja rhodinointi (55 €), Valkokultaisen korvakoruparin huolto ja rhodinointi (45 €), Valkokultaisen kaulakorun huolto ja rhodinointi (koostuu useammasta palasta) (75 €), Valkokultaisen rintaneulan huolto ja rhodinointi (45 €), Valkokultaisen solmiopitimen huolto ja rhodinointi (45 €), Valkokultaisten kalvosinnappien huolto ja rhodinointi (55 €), Valkokultaisen ketjun huolto ja rhodinointi (ketju ei sisällä lukon lisäksi siihen kiinnitettyjä osia) (25 €)