Kultaisen sormuksen huolto

35.0045.00

Kun ylläpidät korua puhdistamalla sitä säännöllisesti ja huollattamalla, pääset nauttimaan siitä kaikkein eniten. Samalla ylläpidät korun arvoa. Tammen koruja voit huollattaa, korjauttaa tai muokata tehtaallamme, jolloin korusta saadaan kuin uusi. Korun huollon tilaaminen verkkokaupastamme on helppoa. Valitsemalla kultaisen sormuksen puhdistuksen, koru puhdistetaan ja kiillotetaan uuden veroiseksi. Valkokultainen sormus voidaan lisäksi rhodinoida. Otamme yhteyttä sinuun mikäli havaitsemme korussa muuta huolettavaa.

Ostettuasi korun huollon verkkokaupastamme, saat meiltä ohjeet tuotteen postittamiseksi tehtaalle. Huollettu koru toimitetaan sinulle takaisin huollosta noin 2-4 päivän sisällä.

Postituskulut 14,90 € korun lähettämiseen meille ja takaisin tehtaalta sinulle veloitetaan erikseen.

Mikäli sinulla on kysyttävää korun huollosta, tai haluat saada tarjouksen muista huoltotoimenpiteistä, ota meihin yhteyttä sähköpostilla tai huoltokysely-lomakkeella.

Tästä valikosta voit suoraan valita oikean sormuksen tyypin, millaisen sormuksen huollon tilaat:

Tuotetunnus (SKU): Koruhuolto-1-1 Osastot: , , ,
Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Kun haluat kysyä lisää korun huoltamisesta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostilla tai täyttää valmis huoltokysely-lomake.
Voit lähettää meille kerrallaan myös useampia koruja. Valitse silloin verkkokaupasta kohta KORUN HUOLTO TARJOUKSEN MUKAAN.

Lisätiedot

Kultaisen sormuksen huolto

Kelta- tai punakultainen kivetön sormus (35 €), Kelta- tai punakultainen kivellinen sormus (45 €), Valkokultainen kivetön sormus (35 €), Valkokultainen kivetön sormus ja rhodinointi (40 €), Valkokultainen kivellinen sormus ja rhodinointi (45 €)