Valkokultainen Pretty Created diamond timanttisormus

2,750.00

Pretty – kestävää kauneutta – rakkaudella!

Art. WG10150LD

Materiaali: valkokulta 14 K, 585, kierrätetty kulta

Koko: leveys 1,8 mm ja korkeus 1 mm

Timantti: Briljanttihiontainen, 0,50 ct laboratorio timantti. Laatuluokitukseltaan väritön (F) Top Wesselton, VS2. Kiven halkaisija 5 mm. Timantille IGI-sertifikaatti.

Timanttia kehystää käsityönä valmistettu kaunis valoa taittava kehys.

Olemme valinneet jo puolestasi tähän laadultaan erinomaisen kiven, jossa huomioitu timantille tärkeimmät laatukriteerit.

Valmistetaan tilaustyönä. Toimitusaika noin. 2 viikkoa

Saatavana myös muita kokoja. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Sisältää korurasian ja Tammen lahjapakkauksen.

Tässä sormuksessa yhdistyvät ulkoinen ja sisäinen kauneus. Olemme valinneet tähän sormukseen laadultaan erinomaisen kiven, jossa huomioitu timantille tärkeimmät laatukriteerit yhdistettynä kestäviin arvoihin. Ainoa ero luonnon timanttiin on kiven alkuperä, silmällä havaittavia eroavaisuuksia luonnon kiveen ei ole. Pretty Created Diamonds -sormus on siis eettinen, kestävä ja upea valinta – kaikin puolin!

Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Tässä näyttävässä Pretty laboratorio timanttisormuksessa tulee kauneus esiin myös sisältä päin.

Olemme valinneet sinulle luonnon timanttia kaikin puolin vastaavan ihmisen luoman timantin luonnosta louhitun kiven sijaan.

Arvostatko kestäviä valintoja? Niin mekin. Sydäntämme on lähellä se, että voimme luoda ajatonta, mutta omaleimaista ja yksilöllistä korumuotoilua, joka kestää sukupolvelta toiselle ja johon on valittu jo kierrätetty jalometalli sekä ihmisen luomat ikuiset kivet Euroopasta kestävään elämäntyyliin.

Created Diamond, Lab crown diamond, man made diamond, laboratorio timantti, synteettinen timantti, ovat nimityksiä, joita yleisesti käytetään näistä ihmisen luomista timanteista. Ihmisen valmistamassa timantissa ovat kaikki samat ominaisuudet sekä laatuluokitukset ja ne ovat jokainen yksilöitä. Ainoa ero itse kivelle on sen alkuperä.

Sormus on saatavana 14 tai 18 K kelta-, valko tai punakultaisena sekä platinasta. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää.

Ole mukana sekä jalan- että kädenjäljillämme ja valitse kestävää kauneutta – läheltä!

Lisätiedot

Koko

, , , , , , , ,