Kultainen Pretty Created diamond timanttisormus

1,590.00

Pretty – Kestävää kauneutta – Rakkaudella!

Art. G10150LD
Materiaali:  Keltakulta 14 K, 585, kierrätetty kulta
Koko: leveys 1,8 mm ja korkeus 1 mm

Kivi: Briljanttihiontainen, 0,50 ct laboratorio timantti. Laatuluokitukseltaan väritön (F) Top Wesselton VS2  -laatuinen ihmisen luoma timantti. Kiven halkaisija 5 mm. Timantille IGI-sertifikaatti.

Design: Suunnittelija Marjut Kemppi

Muotoilu: Timanttia kehystää käsin muotoiltu valoa taittava kehys.

Pakkaus: Sisältää korurasian ja Tammen lahjapakkauksen.

Toimitusaika: Valmistetaan tilaustyönä. Toimitusaika 2-14 päivää

Saatavana myös muita kokoja. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää!

Tässä sormuksessa yhdistyvät ulkoinen ja sisäinen kauneus. Olemme valinneet tähän sormukseen laadultaan erinomaisen kiven, jossa huomioitu timantille tärkeimmät laatukriteerit yhdistettynä kestäviin arvoihin. Ainoa ero luonnon timanttiin on kiven alkuperä, silmällä havaittavia eroavaisuuksia luonnon kiveen ei ole. Pretty Created Diamonds -sormus on kestävä ja upea valinta siis kaikin puolin!

 

Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Tässä näyttävässä Pretty laboratorio timanttisormuksessa tulee kauneus esiin myös sisältä päin.

Olemme valinneet sinulle luonnon timanttia kaikin puolin vastaavan ihmisen luoman timantin luonnosta louhitun kiven sijaan.

Arvostatko kestäviä valintoja? Niin mekin. Sydäntämme on lähellä se, että voimme luoda ajatonta, mutta omaleimaista ja yksilöllistä korumuotoilua, joka kestää sukupolvelta toiselle ja johon on valittu jo kierrätetty jalometalli sekä ihmisen luomat ikuiset kivet Euroopasta kestävään elämäntyyliin.

Created Diamond, Lab crown diamond, manmade diamond, laboratorio timantti, synteettinen timantti, ovat nimityksiä, joita yleisesti käytetään näistä ihmisen luomista timanteista. Ihmisen valmistamassa timantissa ovat kaikki samat ominaisuudet sekä laatuluokitukset ja ne ovat jokainen yksilöitä. Ainoa ero itse kivelle on sen alkuperä.

Ole mukana kädenjäljillämme ja valitse kestävää kauneutta – läheltä!

Sormus on saatavana 14 K kelta-, valko tai ruusukultaisena. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää!

Lisätiedot

Koko

, , , , , , , ,