Pretty created diamond timanttikorvakorut

590.00

Pretty – ruusukultaiset timanttikorvakorut
Materiaali:  14 K, 585 ruusukulta, kierrätettyä kultaa
Timantti: 2 x 0,10 ct,  briljantti-hiontainen ihmisen luoma Tammi Created Diamond laboratoriotimantti. Laatuluokitukseltaan erinomainen F / VS.
Timantin halkaisija 3 mm
Art. RG8263LD
Näissä siroissa kultaisissa korvakoruissa on kaunis valoa taittava kehys kiven ympärillä, ja hienostunut viimeistely. Pretty-timanttikorvakorut ovat yhteensopivat malliston muiden korujen ja timanttisormusten kanssa.
Toimitusaika: 2-14 päivää, valmistetaan tilauksesta.

Tuotetunnus (SKU): PG8263LD Osastot: , , , , ,
Näytä ostoskori

Kuvaus

Näissä Pretty laboratoriotimantti korvakoruissa tulee kauneus esiin myös sisältä päin.

Olemme valinneet sinulle luonnon timanttia kaikin puolin vastaavan ihmisen luoman timantin luonnosta louhitun kiven sijaan.

Arvostatko kestäviä valintoja? Niin mekin. Sydäntämme on lähellä se, että voimme luoda ajatonta, mutta omaleimaista ja yksilöllistä korumuotoilua, joka kestää sukupolvelta toiselle ja johon on valittu jo kierrätetty jalometalli sekä ihmisen luomat ikuiset kivet Euroopasta kestävään elämäntyyliin.

Created Diamond, Lab crown diamond, manmade diamond, laboratorio timantti, synteettinen timantti, ovat nimityksiä, joita yleisesti käytetään näistä ihmisen luomista timanteista. Ihmisen valmistamassa timantissa ovat kaikki samat ominaisuudet sekä laatuluokitukset ja ne ovat jokainen yksilöitä. Ainoa ero itse kivelle on sen alkuperä.

Ole mukana sekä jalan- että kädenjäljillämme ja valitse kestävää kauneutta – Läheltä!

Mallia saatavana myös 0,5 ct kivellä. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää.