Pretty created diamond timanttikorvakorut

590.00

Pretty – kultaiset timanttikorvakorut

Materiaali:  14 K, 585 keltakulta, kierrätettyä kultaa

Timantti: ihmisen luoma Tammi Created Diamond laboratoriotimantti.

Timantin laatu: 2 x 0,10 ct, briljanttihiontainen,  väritön F / VS

Timantin halkaisija 3 mm

Art. G8263LD

Näissä siroissa kultaisissa korvakoruissa on kaunis valoa taittava kehys kiven ympärillä, ja hienostunut viimeistely. Pretty-timanttikorvakorut ovat yhteensopivat malliston muiden korujen ja timanttisormusten kanssa.

Olemme valinneet Tammen Created Diamond -timanttikoruihin ja -timanttisormuksiin kaikin puolin laadultaan erinomaiset kivet. Yli 0,3 ct timanteilla IGI-laatusertifikaatti.

Toimitusaika: 2-14 päivää, valmistetaan tilauksesta.

Tuotetunnus (SKU): G8263LD Osastot: , , , , ,
Näytä ostoskori

Kuvaus

Näissä Pretty-timanttikorvakoruissa tulee kauneus esiin myös sisältä päin.

Olemme valinneet sinulle luonnon timanttia kaikin puolin vastaavan ihmisen luoman, tehdasvalmisteisen timantin, luonnosta louhitun kiven sijaan.

Arvostatko kestäviä valintoja? Niin mekin. Sydäntämme on lähellä se, että voimme luoda ajatonta, mutta omaleimaista ja yksilöllistä korumuotoilua, joka kestää sukupolvelta toiselle ja johon on valittu jo kierrätetty jalometalli sekä ihmisen luomat ikuiset kivet Euroopasta kestävään elämäntyyliin.

Created Diamond, Lab crown diamond, manmade diamond, laboratorio timantti, synteettinen timantti, ovat nimityksiä, joita yleisesti käytetään näistä ihmisen luomista timanteista. Ihmisen valmistamassa timantissa ovat kaikki samat ominaisuudet sekä laatuluokitukset ja ne ovat jokainen yksilöitä. Ainoa ero itse kivelle on sen alkuperä, silmin havaittavia eroavaisuuksia ei ole.

Ole mukana sekä jalan- että kädenjäljillämme ja valitse kestävää kauneutta – Läheltä!

Kaikki Tammen korut ja sormukset voidaan valmistaa kelta-, valko- ja ruusukultaisena 14 tai 18 karaatissa. Mallia saatavana myös 0,5 ct kivellä. Ota yhteyttä kysyäksesi lisää.