wild fingering with love tunnel fucking.website
free xxx
sextop yaela vonk and kyla.

Ystävyys-koru – Kilpailusäännöt

Järjestäjä:

Tammen Koru Oy (”Tammi Jewellery” tai ”järjestäjä”),
Turku, Finland

Säännöt ja ehdot:

Arvontaan voivat osallistua  10.1.2019 – kaikki Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt poislukien Tammen Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

Kampanja-aika on 25.1.2019 – 31.3.2019. Arvonta 1.4.

Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Tammi Finland Facebook sivulla Ystävyys-koru kisajulkaisua ja kertomalla mikä koruista olisi oma suosikki ja kenelle antaisi arvonnassa voitettavan toisen lahjakortin.

Arvomme 1 kpl 150€ arvoisen lahjakortin Facebook-julkaisun arvonnassa sekä 1 kpl 150 € arvoisen lahjakortin Instagram-julkaisussa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä Facebookin tai Instagramin kautta 1.4.2019. jälkeen. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon sisällä, valitaan uusi voittaja.

Tammen Koru Oy vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Tammen Koru Oy ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Tammen Koru Oy:lle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Tammen Koru Oy:n niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Tammen Koru Oy pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Tammen Koru Oy pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Facebookin käyttöehtoja.

additional reading tokyo hot busty aubrey kate on massage table. european babe gets licked. phim heo angelina valentine tattooed vixen. http://desigirlsfuckvidz.com