Kultainen Pretty Created Diamond timanttisormus

795.00

Pretty – Created Diamond -timanttisormus
Kestävää kauneutta – Rakkaudella!

Art. G10114LD

Materiaali:  Keltakulta 14 K, 585. Kierrätetty kulta.

Koko: rungon leveys 1,8 mm ja korkeus 1 mm

Timantti: 0,10 ct laboratoriotimantti, briljantti-hionta, väritön F / VS2

Suunnittelija: Marjut Kemppi

Toimitusaika: 2-14 päivää, valmistetaan tilauksesta

Timanttia kehystää käsityönä valmistettu kaunis kehys. Korumuotoilun kruunaa upeat kontrastit ja valontaitto korostaen timanttia.

 

 

Tuotetunnus (SKU): G10114LD Osastot: , , , ,
Poista
Näytä ostoskori

Kuvaus

Tässä näyttävässä Pretty laboratorio timanttisormuksessa tulee kauneus esiin myös sisältä päin.

Olemme valinneet tähän sormukseen laadultaan erinomaisen kiven, jossa huomioitu timantille tärkeimmät laatukriteerit yhdistettynä kestäviin arvoihin. Ainoa ero luonnon timanttiin on kiven alkuperä, silmällä havaittavia eroavaisuuksia luonnon kiveen ei ole.

Arvostatko kestäviä valintoja? Niin mekin. Sydäntämme on lähellä se, että voimme luoda ajatonta, mutta omaleimaista ja yksilöllistä korumuotoilua, joka kestää sukupolvelta toiselle ja johon on valittu jo kierrätetty jalometalli sekä ihmisen luomat ikuiset kivet Euroopasta kestävään elämäntyyliin.

Created Diamond, Lab crown diamond, manmade diamond, laboratorio timantti, synteettinen timantti, ovat nimityksiä, joita yleisesti käytetään näistä ihmisen luomista timanteista. Ihmisen valmistamassa timantissa ovat kaikki samat ominaisuudet sekä laatuluokitukset ja ne ovat jokainen yksilöitä. Ainoa ero itse kivelle on sen alkuperä.

Ole mukana kädenjäljillämme ja valitse kestävää kauneutta – läheltä! Pretty Created Diamonds -sormus on eettinen, kestävä ja upea valinta siis kaikin puolin!

Sormus on saatavana 14 K kelta-, valko tai ruusukultaisena. Ota meihin yhteyttä kysyäksesi lisää!

Lisätiedot

Koko

, , , , , , , , , ,